Nová kapitola začíná!

Nová kapitola začíná!

16. 1. 2024

Vždy jsme hledali způsoby, jak se přiblížit našim zákazníkům a poskytnout jim nejlepší možné služby. S nadšením oznamujeme, že se intenzivně připravujeme na otevření naší nové pobočky v jedné z nejdynamičtějších částí Prahy, na Karlíně

Naše nová pobočka se bude nacházet v pulzujícím srdci Prahy, kde se historie snoubí s moderním designem. Vybrali jsme toto místo, aby bylo v souladu s naší filozofií: spojením tradičních hodnot s inovačním přístupem.

V současné době pracujeme na vytvoření prostoru, který bude nejen krásný, ale také funkční a inspirativní pro naše zákazníky. Sledujte náš blog a sociální média pro průběžné aktualizace a exkluzivní náhledy na naše přípravy.

Zveme všechny, aby se zapojili do naší cesty a sledovali náš pokrok. Ať už hledáte inspiraci pro váš domov nebo se zajímáte o nejnovější trendy v designu, budeme nadšeni, když se s vámi setkáme v naší nové pobočce.

Příprava této pobočky je pro nás vzrušujícím krokem vpřed. Jsme plni očekávání a nemůžeme se dočkat, až vám ji představíme. Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na budoucí setkání!



Další články